Vin fiert
Vinul fiert - este o băutură alcoolică fierbinte de iarnă pe baza de vin încălzit la 70-80 ° C, miere și condimente. Pe vremuri, în partea de nord a Germaniei, la piețele și sărbătorile de Crăciun care aveau loc în aer liber, s-a băut vin atât pentru încălzire, cât și pentru veselie. Dar cineva a venit și cu ideea de a încălzi vinul și de a adăuga condimente, ceea ce a fost atât plăcut, cât și cu un efect dublu de încălzire.
Mulți nu știu să facă vin fiert acasă și cumpără semifabricate în pungi din magazine. Vă sfătuiesc să-l pregătiți singuri, într-un mod creativ, așa că vă voi spune cum să pregătiți vin fiert acasă. Mai mult, o rețetă de vin fiert de casă nu diferă de rețeta a unui restaurant, cu excepția faptului că vă alegeți singuri vinul și alte ingrediente în loc să lăsați asta la discreția restaurantului. Așadar, iată rețeta vinului fiert de casă cu portocale.
25 de minute
4-5 porții
75 kcal / 100 g
Vin roșu sec
apă
portocală
miere
scorţişoară
ghimbir măcinat
garoafa
lingurițe nucşoară
cardamom
anason stelat