Prăjitură cu miere
24 Nov 2020
Bună dimineața. dragii mei !!!
V-ați trezit?
E timpul să faceți un tort cu miere.
După cum am promis, vă dau rețeta!
Ingrediente
2 buc
ouă
3 linguri
miere de floarea-soarelui
1 pahar
zahăr (reduc întotdeauna cantitatea de zahăr în
3-4
pahare de făină
50 g
unt
1 linguriță
soda stinsă în oțet
500 ml
lapte
150 g
zahăr
2 buc
ouă
2 linguri
făină
100 g
unt (aproximativ 50 gr)
1 pliculeț
zahăr vanilat
Pas
1
Facem aluatul într-o baie de apă, toate ingredientele ar trebui să se dizolve, în acest moment trebuie să amestecați cu un tel.
Pas
2
După ce s-au dizolvat toate boabele, scoateți-le din baia de apă, răciți-le ușor și adăugați făină.
Pas
3
Ar trebui să obțineți un aluat moale, să îl împărțiți în 8 părți, să-l înfășurați în folie alimentară și să-l puneți la rece timp de o oră.
La această etapă, puteți prepara crema.
La această etapă, puteți prepara crema.
Pas
4
Scoatem aluatul din frigider rulându-l pe hârtie pergament (principalul lucru este că să fiți siguri că puteți pe urmă să scoateți tortul din această hârtie)
Coaceți la 180 UAH până se rumenește.
Îndepărtăm, tăiem la șablon.
Nu aruncăm butașii! Vor servi pentru a stropi partea de sus și părțile laterale.
Coaceți la 180 UAH până se rumenește.
Îndepărtăm, tăiem la șablon.
Nu aruncăm butașii! Vor servi pentru a stropi partea de sus și părțile laterale.
Pas
5
Ungem prăjiturile, presărați-le cu pulbere și lasați-le pentru câteva ore să se înmoaie.
Poftă mare!